végleges megoldást nyújtunk műfogsor problémáira!

A protézisrögzítés leggyorsabb és leghatékonyabb technikája már Magyarországon is elérhető.

Z

FÁJDALOMMENTESEN

Z

AZ ÍNY FELVÁGÁSA NÉLKÜL

Z

MEGFIZETHETŐ ÁRON

Mit szólna, ha létezne egy olyan módszer, amely tökéletes műfogsor rögzítést biztosítana, ám mégsem kerülne milliókba?

Ismerje meg a Fixfogsor Protézisrögzítést!

Amely megoldotta több, mint 4000 páciensünk műfogsor problémáját!

A módszerről röviden:

A kezelés lényege, hogy az állcsontba – íny felvágása nélkül – vékony titán gyökereket, titán csapokat helyezünk el, amelyekre csatlakoztatni fogjuk a műfogsort. A titán gyökér és műfogsor közötti csatlakozás tökéletes stabilitást biztosít, így többé nem lesz szüksége műfogsor ragasztóra, mindamellett, hogy rágóerje jelentősen megnövekszik, kényelmes viseletet tapasztal és végre úgy érezheti valóban “visszakapta fogait”!

Fontos, hogy ezen vékony titán műgyökerek vékonyabb állcsontba is elhelyezhetők és speciális kialakításuk miatt áruk alacsonyabb, mint a hagyományos titán implantátumok, épp ezért ez a módszer nem kerül milliókba!

Tévedés, hogy a protézisrögzítés elviselhetetlen fájdalommal jár!
Szeretnénk eloszlatni a kételyeit ezzel kapcsolatban, hiszen a kezelés szinte teljesen fájdalommentes. Sőt számos páciensünknek fájdalomcsillapítóra sem volt szüksége! Érhető, ha kételkedik a kezelés fájdalommentességében – mert közhelyesen hangzik – de igaz! Legalábbis több, mint 4000 páciensünk közül egy sem mondta azt, hogy nem érte meg elviselni az esetleges kellemetlenségeket.

A Fixfogsor Protézisrögzítésről részletesen

A normál műfogsort a vákuum tartja a helyén, míg a Fixfogsor Protézisrögzítés esetén a stabil rögzítést maguk a beültetett vékony titán gyökerek garantálják. Ebben az esetben nincs szükség vákuumra vagy műfogsor-rögzítők alkalmazására. A fogsor kellemetlen mozgása, elmozdulása megszűnik, ugyanis a protézist a beültetett titán gyökerek nem hagyják elmozdulni a helyéről.

Egy kezelés során, az alsó fogsor rögzítése esetén 4 darab, felső fogsor esetén 6 darab extra vékony titán implantátumot helyezünk be az ínyen keresztül az állcsontba. Az implantátum behelyezése normál helyi érzéstelenítés mellett zajlik, nem jár fájdalommal. A titán olyan szövetbarát anyagból készül, ami nem vált ki allergiás reakciót, sőt 3 hónap alatt a csontsejtek ránőnek a felszínére! Mivel az extra vékony implantátumok beültetése az íny felvágása nélkül történik, így a protézisrögzítés olyan pácienseknél is elvégezhető, akik vérhígító tablettát szednek, vagy egyéb véralvadási problémákkal küzdenek.

A kivehető műfogsor rögzítéséről a protézisbe beépített gumigyűrűs patentok gondoskodnak, melyek az implantátum gömb formájú végére pattannak rá. Amennyiben a meglévő műfogsor megfelelő minőségű, egy kis átalakítás után az is használható, nem kell újat készíteni. A rögzítést biztosító patentházakat 3 hónap múlva helyezzük be, de ez idő alatt sem marad fogsor nélkül. A protézis továbbra is kivehető marad, csupán tisztításhoz kell kivenni.

Mekkora műtéttel jár?

Hagyományos implantátumok behelyezése is történhet az íny sebészi felnyítása nélkül, de többnyire mégis műtéti körülmények között szokták azokat behelyezni. Mivel ezek a csavarok 3,5 mm-esek vagy még vastagabbak, egyszerűen látnia kell a sebésznek az íny alatti csont formáját, méretét.
A Fixfogsor Protézisrögzítés csavarjai viszont annyira vékonyak, hogy a behelyezést végző orvos feltárás nélkül is megtalálja a megfelelő helyet a becsavaráshoz.
A fentiekből következik az is, hogy vékonyabb implantátum beültetéséhez vékonyabb csont is elegendő!

Mennyi idő alatt készül el?

Az első találkozás alkalmával egy szájvizsgálat és egy 3 Dimenziós CT felvétel elkészítése után meggyőződünk arról, hogy Önnél is elvégezhető a műfogsor rögzítése. Természetesen tájékozódunk az Ön általános egészségi állapotáról is. A vizsgálat nem jár semmilyen kötelezettséggel, Ön bárhogyan dönthet utána a beültetésről.

A második alkalommal, normál helyi érzéstelenítés mellett megtörténik a beültetés:

  • A 3 Dimenziós CT felvétel alapján meghatározzuk, hogy pontosan hova kerüljenek a csavarok.
  • Az implantátumok behelyezéséhez használatos eszköz nem sokkal vastagabb, mint egy injekciós tű, ezért nem szükséges az íny felvágása.
  • Az egész beültetés nagyjából egy óra alatt kész,miközben Ön nem érez fájdalmat!
  • Végül a műfogsorba az új implantátumok helyének megfelelően pici furatokat készítünk, így a gyógyulási idő alatt sem fog gondot okozni a műfogsorviselés.

A következő 3 hónapban becsontosodnak az implantátumok. Természetesen régi műfogsorát ez idő alatt is használhatja, mintha nem történt volna beültetés. 3 hónap után beépítjük a patenteket a protézisbe.

Amennyiben új protézisre van szükségese, természetesen azt is elkészítjük Önnek pár napon belül, ráadásul garanciával! Most már újra fix fogsora!

Mi történik, ha igénybe veszi a Fixfogsor Protézisrögzítést?

Képzelje el, hogy:
Z
Kedvére, fesztelenül beszélhet, nevethet barátaival, anélkül, hogy folyamatosan a műfogsorára kellene figyelnie.
Z
Bármely ételt meg tud rágni, még a sárgarépa teszten is átmegy vele.
Z
Arcának újra fiatalos, esztétikus hatást kölcsönöz.
Z
Megoldódhatnak az emésztési problémái.
Z
A felső fogsorról eltávolítható a műszájpadlás jelentős része, így újra élvezheti az ínycsiklandozó ételek igazi, megszokott ízét.
Z
Tisztítás után behelyezi és utána egész nap stabilan a helyén marad, amíg Ön kívánja! Még éjszakára sem muszáj kivenni.
Z
Egy életre szóló megoldást választ, amely lehetővé teszi, hogy teljes életet éljen.

PÁCIENSEINK MONDTÁK

,,Felszabadult és vidám az én napom, mióta van Fixfogsorom! Nem gond a sült hús evés és a nyitott szájjal nevetés!”

Kelemen Dezsőné

,,Mi a férjemmel egymást biztatva vágtunk bele. A végeredmény mindent feledtet! Hiába is mondanám annak akinek jó fogai vannak, úgy sem értené! Az értheti csak, aki legalább annyit szenvedett már a fogai miatt, mint mi. Most harapunk, rágunk, nagyokat nevetünk!

Holocsi Julianna

,,Ha a diót még nem is tudom megtörni, de kedvencemet, a mogyorós csokit bátran fogyaszthatom! Persze mindez nem jött volna létre a Fixfogsor nélkül!”

Perge Anna

,,Majd 10 éve csináltattam az „új fogaimat”. Csodás dolog – sajátomnak érzem!

Varga Jánosné

„Hat évvel ezelőtt olvastam erről a lehetőségről, melyet a legnagyobb megelégedésemre el is végeztek. A beültetés után sokkal komfortosabb volt az érzetem, a műfogsor viselése egyáltalán nem zavar sem a beszédben, sem pedig az étkezésben. Első pillanattól kezdve az implantátumnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a műfogsor az ínyemhez.”

Kiss Lajosné

,,Megváltozott az életem, magabiztos lett az étkezésem, a világhoz való viszonyom. Egyszóval, csodálatos “találmánynak” tartom.

Perjési Ferencné

„Az alsó rögzítés 4. éve történt, míg a felső tavaly. Azóta bátran eszem bárhol és nevetek, beszélgetek. Nem kell félni, hogy kiesik a fogsorom, ami borzasztó érzés. Két barátomat és a férjemet is sikerült meggyőzni és megcsináltatták ők is. Azóta nekik sincs szükségük ragasztóra és Ők is boldogabb emberek lettek.”

Boros Zsigmondné

„Nagyon erős ínysorvadás után döntöttem a Fixfogsor mellett, 3 ÉVVEL ezelőtt. Elsősorban az étkezés biztonsága számomra a legfontosabb. Valóban fixnek érzem a fogsoromat és még mosolyogni is jó érzés. Előbb kellett volna!”

József

„Teljesen megváltozott a közérzetem, amióta rögzítve lett a fogsorom. Azóta rendesen tudok étkezni és beszéd közben nem mozdul el a fogsorom”

Erzsébet

JELENTKEZZEN SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!

Riport Józseffel, aki már igénybe vette a Fixfogsor Protézisrögzítést:

József: Nekem titán implantátumokat építettek be. Alulra 4-et, ezt februárban ültették be. Megtetszett nagyon, hát akkor úgy döntöttem, hogy megcsináltatom a felső fogsoromat is.

Fisfogsor: Megtetszett?

József: Igen, hát hogy mondjam? Előtte, amikor horgásztam, köhögtem, majd beleesett a csónakba a protézisem. Már vagy 10 éve műfogsorom volt.

Fixfogsor: Milyen a végeredmény?

József: Nagyon szuper. Nagyon jó. Ezt csak az tudja, akinek műfogsora volt. Mozog. Amikor köhög ki akar esni. Nem bír enni vele. Ezt csak az tudja, akinek előtte már huzamosabb ideig műfogsora volt. Ezt a gyakorlatban kell átélni. Nem kell félni tőle. Mondom, egy foghúzás fájdalmasabb.

Az eredményre garanciákat is vállalunk!

Egyedülálló implantátum becsontosodási garancia csak a FIXFOGSOR® Rendelőben!

20 év implantátum minőségi garancia!

Műfogsor garancia!

DÍJAINK

Fixfogsor rendelőintézet számos, komoly szakmai elismerésben részesült. Csak 2018-ban az ,,Érték és Minőség  Nagydíjat” illetve a ,,Dél-alföldi Innovációs Díjat” is átvehettük a Magyar Tudományos akadémián.

Továbbá 2019-ben elnyertük az Innovatív Márka kategóriában a MagyarBrands elismerést is.

BEJELENTKEZÉS SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA

A személyes konzultáció alkalmával egy szájvizsgálat és egy 3 Dimenziós CT felvétel elkészítése után meggyőződünk arról, hogy Önnél is elvégezhető a műfogsor rögzítése. Természetesen tájékozódunk az Ön általános egészségi állapotáról is. A vizsgálat nem jár semmilyen kötelezettséggel, Ön bárhogyan dönthet utána a beültetésről.

Szájvizsgálat ára: akciónk keretében most 10.000 Ft helyett INGYENES!

 

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST
[dvppl_cf7_styler cf7=”562″ form_background_color=”#ffffff” cr_custom_styles=”on” _builder_version=”4.17.4″ form_field_font_text_color=”#000000″ labels_font=”|700||on|||||” labels_text_color=”#000000″ labels_letter_spacing=”0.4px” custom_submit_button=”on” submit_button_bg_color=”#ee4266″ submit_button_border_width=”10px” submit_button_border_color=”#ee4266″ submit_button_border_radius=”100px” submit_button_letter_spacing=”1.7px” submit_button_font=”|800||on|||||” box_shadow_style_submit_button=”preset3″ box_shadow_blur_submit_button=”10px” box_shadow_spread_submit_button=”-10px” box_shadow_color_submit_button=”rgba(0,0,0,0.44)” global_colors_info=”{}”][/dvppl_cf7_styler]

Fixfogsor Rendelő

Magyarország első, kizárólag protézisrögzítésre és műfogsorkészítésre specializálódott rendelője.

Konzultáció

Rendelőnk várja Önt is, fogorvosaink minden kérdésére válaszolnak.

Jelentkezem